Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner
" />
Kavsløkke 125, Hørup, 6470 Sydals

På Kavsløkke 125 i Hørup på Als, bare en smule øst for Sønderborg, møder I denne fine og pæne andelsbolig, der er en del af en god og sund forening med en lav ydelse. I kan se frem til en attraktiv beliggenhed og en veldisponeret planløsning i et plan. Ude venter en hyggelig have. Velkommen.

Fra jeres fremtidige bopæl kommer hverdagen let til at gå op i en højere enhed. Det tager ikke mere end få øjeblikke at gå til den nærmeste dagligvarebutik, og samtidig er I placeret ganske nær udmærkede idrætsfaciliteter og byens bibliotek. Offentlig transport er også lige ved hånden, og det samme gælder for flotte, grønne områder såsom Lambjergskov, der ligger blot 200 meter fra hoveddøren. Som prikken over i'et tager det kun ti minutter at køre til Sønderborgs centrum.

Udefra præsenterer boligen sig med en facade i røde mursten, et klassisk tegltag og hvide vinduer. Som I træder inden døre, ankommer I til et hjem på 71 velkomponerende kvadratmeter, der centrerer sig omkring den rummelige stue. Her er køkkenet og stuen arrangeret i åben forbindelse, og mens førstnævnte toner frem med et rent design i form af hvide fronter og sorte bordplader, så kendetegnes stuen især af det rige lysindfald.

Det resterende af kvadratmeterne er allokeret til et praktisk bryggers, mens der på hver side af entréen er henholdsvis et badeværelse og et soveværelse.

Grænsen mellem ude og inde smidiggøres af udestuen. Denne opleves som en naturlig del af boligen, og i haven har I foruden en solrig terrasse også en nydelig beplantning. Takket være dens omfang er den nem at passe.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.


Gå en online tur i boligen her

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.