Ringgade 178, 6400 Sønderborg

Blandet bolig og erhverv

Ejendommen består af henholdsvis en erhvervsdel og en beboelsesdel.

Erhvervsdelen er på 417m2, fordelt i 2 plan. Der er i stuen et værksted med vinduespartier mod Møllegade og et stort parkeringsareal, samt et personalerum/kontor, mødelokale og en lille modtagelse for kunder. I kælderen er der et toilet fornuftig lofthøjde og gode opbevaringsrum, taget på erhvervsdelen er med tagplader af ældre dato.

Beboelsesdelen har indgang fra erhversdelen, eller via egen indgang fra forhaven, hvor du kommer ind i en entré som har adgang til huset andre rum, som er et soveværelset med udgang til en skøn forhøjet terrasse og Køkken/alrum hvor trappen til 1 sal også befinder sig.
På 1 sal finder du en stue, 2 gode værelser og et flot badeværelse. Alt i alt en rigtig fin beboelse på 116m2, hvor særligt den dejlige terrasse og den lukkede gårdhave skal bemærkes.

Beboelsesdelen's udvendige rammer er med pudsede facader, rødt tagstenstag og vinduer i god stand.

Selve grunden er på i alt 830m2, som i forbindelse med erhvervsdelen er udlagt til parkering mod Møllegade og i forbindelse med beboelsen udgør forhave med hæk mod Ringgade samt skøn lukket gårdhave, dobbelt garage under stuehuset og 2 parkeringspladser under terrassen.

Der er flere anvendelsesmuligheder da ejendommen overtages uden lejerforpligtelser. Derfor kan køber benytte ejendommen til eget brug i form af beboelse med tilhørende erhverv eller ejendommen kan udvikles til andet formål efter eget ønske.

I PERIODEN 01.01.2022 - 31.12.2022 HAR DER VÆRET UDGIFT TIL VARME PÅ KR. 18.641,65 INKL. MOMS

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.