Oddermosen 15, Kegnæs, 6470 Sydals

Sommerhus i første række

På Oddermosen 15 i Sønderby, på første række ned til vandet, står dette sommerhus på 70m2 med 6 sengepladser. Sommerhuset er opført i 2007, og har ikke været udlejet de seneste 3 år. Sommerhuset byder på en velkomst af varme og hyggelige kroge. Hvis man gerne vil have et sommerhus der kun er bygget til samvær, er dette sommerhus helt sikkert noget for dig.

Sommerhuset er indretter med køkkenet er i midten, hvortil der er åbent ind til vinkel spise-opholdsstue, som er skabt til ferie og samtale. Stuen er hyggelig med en brændeovn og udsigt til vandet. Der er yderligere 3 soveværelser og et badeværelse.

Fra stuen er der udgang til en stor fliselagt overdækket terrasse. På terrassen kan man sidde og nyde stilheden med en god bog, med udsigt over marker og hav. Vandet/ Østersø Fjorden ligger ca.100 meter fra huset. Fra kysten er der rigtig gode fiske muligheder.

Kegnæs
Kegnæs er 17 kvadratkilometer 8 km. lang og op til 3 km. bred) og har ca. 600 indbyggere. Øen er en frugtbare morænehalvø her er enkelte mindre skove og fantastiske strande, øen er forbundet med det sydlige Als via landtangen Drejet. Kegnæs er overvejende præget af små husgrupperinger og landbrug. Her er 3 landsbyer Sønderby, Vesterby og Østerby. Øen byder på lækre badestrande, godt surfer miljø, lystfiskeri, livligt fugleliv og meget mere - læs mere på https://kegnaes-sydals.dk



Gå en online tur i sommerhuset her













Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.