Lærkemose 32, Skovmose, 6470 Sydals

Sommerhus nær vandet og stranden i skovmose

Et dejligt indbydende Kalmar sommerhus, der allerede udefra imponerer med sin charme. Den sort malede træfacade, de hvide vinduesrammer og døre i træ fra 2015 kræver ingen vedligeholdelse, der er zink inddækninger ved alle vinduerne. Sommerhuset er placeret for enden af en vej, hvilket er den perfekte ramme for en ugeneret grund og en særdeles indbydende ramme om ferier og weekendture på hyggelige Sydals. Ferieboligen er på 80 m² og er bygget i 1979. I 2017 gennemgik ferieboligen en gennemgående renovering og tilbygning af ca. 40 m², derfor er der minimal vedligeholdes af sommerhuset. Der er i alt 3 soveværelser, et stort lyst køkken alrum med udgang til terrassen, i køkken alrummet er der også en brændeovn samt en energibesparende luft til varmepumpe. Der er et toilet med bruseniche og en sauna, hvor der er mulighed for afslapning.

Til ferieboligen hører der 50 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 20 m² overdækket terrasse, et redskabsskur med brændeholder, Gyngestativ til børnene samt parkering ved sommerhuset.
Ferieboligen er beliggende på en 873 m² stor naturgrund. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 700 m.Et så charmerende hus i så attraktive omgivelser skal opleves for virkelig at få det hele med. Kontakt os derfor allerede i dag, vi glæder os til at byde jer velkommen ved en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.