Kærvej 37, 6400 Sønderborg

Stor moderne, renoveret bolig 500 meter fra centrum.Drømmer du om at bo i et lækkert hus kun 500 meter fra centrum i Sønderborg?
Denne lækre ejendom fra 1929 fremstår i god stand, beliggende tæt på park og gågade. Den ugeneret gårdhave indbyder til grill og hygge på de lange sommer aftener, og de nye vinduer lukker masser af lys ind, så huset fremstår åbent og indbydende.

Stue etagen indeholder en lys entre med gæstetoilet og adgang til første sal. Indbydende køkken med massere af skabsplads, granit bordplade, indbygnings elementer, og trægulv. To store stuer med gennemgående trægulv, adskilt af franske døre så du har en lækker stor spisestue, og en fin tv stue med pejs. Endvidere er der et stort kontor, lækkert badeværelse med brus, og et rummelig bryggers. Fra bryggers har man adgang til den lukkede gårdhave, carport og et depotrum. 1 salen indeholder dejlig stue med trægulv og brændeovn, et fint køkken med massere af skabsplads og plads til en mindre spisekrog, et værelse med trægulv, samt fint badeværelse med brus. 2 salen indeholder to værelser i fine størrelser. Trappen mellem stuen og første sal har desuden en lille repos, der giver adgang til et fint lille gæstetoilet.

Alt i alt er dette det perfekte hus til den store familie, 2 generationer eller mulighed for udlejning af den ene lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.