Færgevej 57, Hardeshøj, 6430 Nordborg

Naturskøn beliggenhed tæt ved vandet

Gå en online tur i boligen her

Her får du en fantastisk mulighed for at skabe drømmehjemmet i en hyggelig landsby, tæt på vandet, og med en skov i baghaven. Villaen er opført i 1890 og indtil 1939 var der butik i huset.

På Nordals i den lille landsby, Hardeshøj, ligger denne spændende ejendom. Hardeshøj er en landsby med ca. 40 indbyggere og et færgeleje. Hardeshøj er et gammelt udskibningssted hvor der i omkring 300 år har været en færge, Færgen M/F Bitten, til Ballebro på Sundeved. Færgen sejler dagligt hver halve time. Mod vest ligger et større strandområde, der i dag er omfattet af naturbeskyttelsesloven.

Velkommen til!

Ejendommen har en rigtig fin beliggenhed i Hardeshøj, med kun omkring 300m til vandet, og indeholder 4 værelser, en stue, et køkken og 2 badeværelser og loftsrum fordelt på 220m².

Fra vejen bydes du velkommen af et stort flot charmerende hus. Indendørs kommer man ind i husets entré med en trappe til første sal. Fra entreen har du også adgang til et badeværelse med hvide fliser og brusebad, et fint køkken med spiseplads, samt et værelse. Stueplan byder yderligere på et værelse, en stor stue, og et vaskerum med adgang til garagen, og terrassen.

Første sal byder på 2 gode værelser og et badeværelse med brusekabine. Ydermere har første sal 2 store loftsrum med masser af anvendelsesmuligheder, såsom 2 værelser.

Den tilhørende garage/værksted er stor nok til både at have en bil og værksted i samme rum. Derudover er der en integreret carport, og et fyrrum.

Ejendommen har en stor fin have med masser af plads til leg og hygge. Baghaven støder op til en skov med bæk, så her har man rig mulighed for at nyde og bruge naturen i alle former.

Denne spændende ejendom byder på masser af muligheder, for dig, som kan bruge pladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.