Lebølvej 4, Holballe, 6470 Sydals

Rødstens villa landligt beliggende på Sydals

Tæt på hverdagens fornødenheder på sydals.
står denne skønne rødstensvilla klar til overtagelse.

Fra adressen er det nemt at komme til friskolen i Tandslet, og der er indkøbsmulighed blot 5 minutters kørsel fra Lebølvej. Tandslet har også børnehave og en dejlig naturlegeplads til familiens yngste medlemmer. Sydalshallen er et skønt samlingspunkt for alle aldre, og Sydals tilbyder et godt foreningsliv med masser af sportsaktiviteter og fællesskaber. På Als er der dejlige kystskove og gode strandruter, så mulighederne er mange, hvis naturoplevelsen trækker.

Velkommen indenfor i denne charmerende villa på 90kvm. Rundturen starter i entréen som giver adgang til køkkenet med hvide skabe og spiseplads. Fra køkkenet kan du træde direkte ind i stuen, hvor der er rig mulighed for at skabe fine afdelinger med separat spisestue og tv-stue. Stuen har et skønt lysindfald da rummet er åbent med vinduer på begge sider, således at der både er morgensol og aftenssol. Videre kommer der et soveværelse og et ekstra værelse begge med indbygget skabsplads. Fra tv-stuen træder du tilbage ud i entréen, hvor du har adgang til bryggers med vaskemuligheder, et ekstraværelse/kontor og udgang til haven som ligger idyllisk med udsigt over marker, her kan I arrangere havemøblerne og grillen og nyde de varme dage.
Fra entréen har du endvidere adgang til badeværelset samt trappen ned til kælderen på 27m2 hvor der er plads til bilen og alt til haven.


Kort sagt får du idylliske rammer som du kan kalde for hjem.


Gå en online tur i boligen herHvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.