Kongevej 80, 6400 Sønderborg

Utrolig flot og velholdt villa nær skov, vand og centrum

Gå en online tur i boligen her


Her får du en centralt beliggende villa i et område tæt på bymidte, vandet og skoven. Du har kort afstand til indkøbsmuligheder og skole, og du får tilmed let til fredfyldte gåture i skoven og Strandpromenaden. Villaen fremstår meget velholdt, med originalt interiør i god stand. Her er store lyse rum og en behagelig atmosfære, ligesom planløsningens særlige karakter gør sig bemærket.

Velkommen til.

Ved ankomst bliver man budt velkommen af et smukt og spændende hus fra gaden. Inden døre byder på en fin rummelig entré. Fra entreen er der bl.a adgang til gæstetoilet med bad, stue, spisestue og værelsesafdelingen.

Fra stuen, med de flotte bøgeparkets gulve har du udgang til en, hyggelig og velanlagt, lukket have mod syd-vest, her kan haven nydes under en overdækket terrasse. Villaen har et pænt køkken hvor der er plads til en spiseplads. Man kan også benytte sig af spisestuen i rummet ved siden af.

Huset byder på 3 gode værelser. Fra det store soveværelse, hvor der også er adgang til haven, er der adgang til et badeværelse og et walk in closet. De øvrige værelser er med velholdte bøgeparkets gulve og store teaktræs vinduer mod haven. Fra haven er der også adgang til en stor garage og et redskabsrum.

Alt i alt en fantastisk villa, der fortjener at blive oplevet.


Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.