Tandsbusk 34, Tandslet, 6470 Sydals

Villa med god beliggenhed i Tandslet

Gå en online tur i boligen her


Jeres nye adresse i Tandslet, som er en landsby på Sydals, byder på et velfungerende lokalsamfund, hvor det sociale fællesskab er i højsædet. Byen har pasningstilbud, Tandslet Friskole (0-9 klasse), købmand, busforbindelse og fritidsaktiviteter i blandt andet Sydals Hallen. Der er kort afstand til Høruphav, samt Mommark, hvor man kan nyde en gåtur ved vandet. Og så har man kun omkring 20 minutters kørsel til Sønderborg.

Velkommen til!

Her har du muligheden for at få en fin regulær villa, beliggende i et attraktivt villakvarter i Tandslet, hvor børnene frit kan lege rundt. Her er kort afstand til Børnehave, Tandslet friskole, den lokalekøbsmand samt idrætsanlæg. Overfor huset ligger boligområdets legepladsen.

Fra vejen bliver man mødt af en rødstens villa, med en fin stor indkørsel, og en tilhørende carport. Villaen fremstår i god stand, hvor man i de seneste 10 år har skiftet bl.a. vinduer og døre. Huset er også installeret med en varmepumpe, hvilket gør at boligen er billigere at varme op.

Kvadratmeterne i villaen er godt udnyttet med tre fine værelser, et køkkenalrum som er i åben forbindelse med en vinkelstue, badeværelse, entre og et bryggers med god plads.

Med udgang fra køkkenet, kommer man ud på en delvis overdækket terrasse, hvor man kan tilbringe mange hyggelige stunder. Huset har en yderligere dejlig lukket have, med mange gode hyggekroge.

Her får du en velindrettet villa, som du selv kan sætte et præg over, eller flytte ind som det er!Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.