Skakkenborg 7, 6440 Augustenborg

Lys villa med en herlig placering mellem land og by

Når I overtager denne tiltalende villa, oplever I en landlig idyl, der får selskab af kort afstand til byens faciliteter med bare fem minutters bilkørsel til Augustenborg. I føler jer hjemme i boligen, der indeholder tre værelser, en rummelig stue, et spisekøkken samt et badeværelse og et gæstetoilet. Bemærk også den hyggelige have.

Køkkenet er moderniseret i 2021, hvor man skiftede gulv, loft og bordpladen samt malede elementerne, der i øvrigt er fine med fyldningsfronter og vitrineskabe. Ovnen er i arbejdshøjde, og opbygningen i U-form giver god plads til både opbevaring og madlavning. Endelig finder I rum til en spisekrog, mens det store middagsbord kan trone i stuen, der også er rigeligt stor til de bløde møbler. Lyset strømmer ind fra syd, og I får glæde af en terrassedør.

Videre skal I se gæstetoilettet og det nydelige badeværelse, som er gennemgribende renoveret i omtrent 2013. Der er ydermere mulighed for at lave separat forældreafdeling, for I stueplan ligger der et værelse med walk-in-closet. De resterende to værelser venter på første sal, hvor de udspringer fra en møblérbar repos. Til slut får I et kælderrum til opbevaring.

Terrassen ligger dejligt i husets krog, og hertil har I masser af plæne til forskellige aktiviteter. Den tidligere garage er omdannet til værksted, opbevaring og fyrrum.

I omgives af ro og fred med udsigt over markerne, der understreger den landlige atmosfære. Som supplement til idyllen er I samtidig tæt på det praktiske, for bussen stopper under 100 meter fra adressen, og der er knap to kilometer til nærmeste indkøb. I skal blot lidt længere for at nå til dagtilbud og skole. I Augustenborg er der desuden fritidsaktiviteter, og I har tilmed gåafstand til Sønderborg Golfbane.

Bestil en fremvisning og udlev boligdrømmene.


Gå en online tur i boligen her

Gå en online tur i boligen herHvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.