Sønderlundvej 7, Hjortspring, 6430 Nordborg

Stor, spændende ejendom i smukke omgivelser ved Guderup

I kan se frem til at få et helt unikt hjem, hvis den imponerende midt på Als bliver jeres.

Her kommer I til at bo omgivet af charmerende detaljer i smukke, landlige omgivelser - og så får I tilmed usædvanlig god plads.

Ejendommen fra 1992 byder på hele 305 boligkvadratmeter, og dertil kommer en garagebygning på 92 kvadratmeter samt en grund, som i alt tæller 3.475 kvadratmeter. Her får udelivet optimale betingelser med den uforstyrrede, landlige ro samt hele tre solrige altaner, og I får endda mulighed for at etablere jeres egen sø.

Udsigten over nærområdet er af den idylliske slags, som inkluderer både åbne marker, store skovområder og et flot kig til Augustenborg Fjord.

Det flotte syn kan nydes fra huses første sal, der på praktisk vis tilbyder muligheden for at indrette to selvstændige lejligheder med eget badeværelse og køkkenfaciliteter. Ejendommen er således perfekt for jer, der går efter at finde rammerne om en tilværelse med flere generationer af familien under samme tag, ligesom her selvfølgelig er mulighed for udlejning.

I hovedboligen, som udgør hele ejendommens stueplan, er det især den skønne udestue, som tiltrækker sig opmærksomhed. Her er det nemlig som at stå midt i naturen takket være et charmerede stengulv og de mange vinduespartier, som også sørger for et flot lysindfald i rummet. Udestuen ligger i forbindelse med en hyggelige pejsestue, og stueplan byder dertil på endnu en stue, et spisekøkken, et badeværelse, et soveværelse, et bryggers, et viktualierum og en hall. Der er højt til de elegante lofter, og de smukke, gennemgående plankegulve bidrager til den varme og indbydende atmosfære, som kendetegner hele boligen. Varme er der også lagt i gulvene i køkkenet, badeværelset og bryggerset, og dertil opvarmes boligen ved hjælp af tre brændeovne samt to varmepumper.

Første sal indeholder et stort soveværelse med adgang til altan, et mindre værelse med indbyggede skabe, og to store rum hvoraf det ene har adgang til altan. Disse rum kan enten bruges som værelser eller opholdsstuer. Første sal har desuden hele 2 badeværelser.

Trods den landlige beliggenhed er der ikke mere end et par kilometer til de nærmeste indkøbsmuligheder samt Guderup Børnehave og Nørreskov-Skolen, og skolebussen kører lige forbi ejendommen. Desuden når I Sønderborg efter bare et kvarters kørsel og Nordborg endnu hurtigere.

Kontakt os for en fremvisning, så I kan opleve både den spændende ejendom og det dejlige nærmiljø på tætteste hold - vi glæder os til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.