Ved Skellet 64, 6400 Sønderborg

Familievenlig villa centralt i Sønderborg.

Kun 1,7 km. til Sønderborgs gågade, 500 m. til skov og 1 km. til vand.
Når I træder ind over dørtærsklen, møder I 147 m2 i stueplan. I bydes velkommen i en fin entré hvorfra det flotte lyse parketgulv strækker sig videre ind i boligen. Den udfolder sig med 5 værelser med mange gode indretningsmuligheder. Et lyst og indbydende badeværelse samt et gæstetoilet. Et køkken med adgang til brygges med vaskefaciliteter. Midt i hele herligheden ligger en særdeles indbydende stue, hvor de store vinduespartier trækker masser af naturligt lys ind. Ydermere er der i denne villa også en stor udestue, en garage, et værksted og en overdækket terrasse.
Villaen fuldendes af en pragtfuld have, der er nem at vedligeholde, så man i stedet kan nyde årstidernes flotte farver fra den lækre flisebelagte terrasse.
Her får i et hjem med gåafstand til alle hverdages gøremål så som indkøb, skole og daginstitution. I den lokale idrætshal med fodboldbane, er der muligheder for en masse fritidsaktiviteter. Hvis man er mere til en frisk gåtur i skoven, er dette også en mulighed, med den korte afstand. Selv når bylivet trækker, kan i glæder jer

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.